Pages

Monday, November 29, 2010

Dalil Cinta

Wau... entry kali ni mcm lain je bunyinyer.. He he he. Bukan apa smlm tgk drama kat TV3, pencalonan anugerah skrin. Tajuk "Dalil Cinta".

Hero/heroin : Fahrin Ahmad dan Sharifah Amani.

my favourite actor
Actually sblm ni pun dah pernah tgk drama ni. Slalunyer aku tak kisah sgt pasal siaran TV ni. Follow je, siaran apa yg hubby tgk, tapi smlm siap ckp awal2 dgn hubby nak tgk TV3.

Apa yg menariknyer aku tentang drama ni adalah character Sharifah Amani yg masih belajar tp nak jugak kawin. Reason yg dia bg kat mak dan ayah dia adalah "mereka adalah pasangan yg wajib kawin". Hu hu..  

Seorg remaja yg tak tahu nak menguruskan rumahtangga. Bukan setakat rumah tangga, uruskan diri sendiri pun fail.... 
Ops... sama la mcm aku dolu-dolu... hah hah ha....

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: