Pages

Monday, October 4, 2010

Cerita Hujung Minggu

Aktiviti hujung minggu lepas.

Jumaat (1/10/2010) - Arini cuti, angkut barang masuk rumah baru (Suria Resindence - projek under Sri Pajam)

07.30 pagi - hantar Alisha pergi umah ngasuh mcm biasa.
09.30 pagi - tunggu lori sampai
11.00 pagi - semua barang dah siap masuk lori, sedia untuk bertolak ke Rumah Baru
11.45 pagi - Sampai kat rumah, turun kan brg2 dan mula untuk mengemas. (Penat pun belum hilang)
02.45 ptg -  Break untuk lunch, dari pagi tak makan. Hu hu hu, Lapar gila. (Beli tapau)
06.30 ptg - Technicion Astro datang pasang astro (penting ni, klu tak, tak dapat tgk TV)
08.15 mlm - Ambik alisha kat umah ngasuh (Sian alisha, tak pernah ambik lewat gini)

Sabtu (2/10/2010)
08.30 pg - breakfast roti telor (itu je yg ada dalam peti sejuk)
09.30 pg - sambung tidur - husband sibuk mop lantai (sori yer, mama ngantuk lagi)
01.30 ptg - temankan husband pergi UKM, ambik textbook
02.30 ptg - pergi open house kat umah 'mama' dan 'abah' alisha (ngasuh alisha)
03.30 ptg - pergi carefour beli brg dapur + alisha.Abis RM 237++ (abih la budget aku bulan ni)

Ahad (3/10/2010)
08.30 pagi - breakfast nasi lemak
09.30 pagi - iron baju
10.30 pagi - sambung mengemas
05.30 ptg - pergi mydin beli barang.

Next day ----- dah start keje balik, Bermula la rutin seperti biasa....

No comments:

Post a Comment

Ringankan jejari manis anda, untuk menulis disini: